Frank Konneman nieuwe trainer v.v.Peize

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Frank Konneman wordt de nieuwe trainer van v.v. Peize. Konneman, nu nog trainer van vierdeklasser Middelstum wordt de opvolger van de naar GRC Groningen vertrekkende Rinie Jurna.
peize

Frank Konneman is geen onbekende in Peize waar hij, nadat hij als jeugdtrainer in Roden begon al eerder actief was. Vanaf het seizoen 98-99 was Frank Konneman tien jaar in Peize als jeugdtrainer, assistent-trainer, een seizoen als hoofdtrainer van de zaterdagafdeling en in het seizoen 2005-2006 nam hij het in maart over van Rob Fliek maar kon degradatie uit de tweede klasse niet voorkomen worden. In 2007 vertrok hij naar de zondagafdeling van ZFC Zuidlaren waar hij in het seizoen 2008-2009 mee naar de derde klasse promoveerde.

Vervolgens verdween Konneman even van de velden als hoofdtrainer maar in 20011 keerde hij terug als hoofdtrainer van Middelstum waar na drie seizoenen een einde aan komt. Een terugkeer op bekend terrein dus voor Frank Konneman die duidelijk blij was zijn aanstelling als hoofdtrainer van de vereniging die hij altijd is blijven volgen.