Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De laatste nieuwsbrief scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken van 2013 nu online

.logo covs

REF United opent 2014 op 2 januari met oefentoernooi

2014 werpt op meerdere manieren zijn schaduw vooruit. Zo doet ons eigen voetbalteam
(REF United gedoopt) op zaterdag 18 januari 2014 mee aan het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal voor COVS-teams. Dat NK is dichtbij huis, in sportcentrum Leek en ons team start om 10.15 uur tegen Zeeuws Vlaanderen. Ter voorbereiding wordt er 29 december nog getraind en volgt op donderdag 2 januari deelname aan het personeelstoernooi van de Rijksuniversiteit, vanaf 17.45 uur in het ACLO-sportcentrum in Groningen. Op 15 januari is er om 20.00 uur in sporthal Peize nog een oefenduel tegen ONR futsal 3. Bij zowel het toernooi op 2 januari, de oefenwedstrijd op 15 januari als natuurlijk het NK op 18 januari zijn toeschouwers van harte welkom! Kijk op de site voor alle informatie en de speelschema’s van 2 en 18 januari: http://www.covsgroningen.nl/?p=6739.

Trainen, paintballen, mountainbiken, spelregels, sportquiz… Ga ook mee met het Sportweekend Ameland en schrijf je nu in!

Wil je ook een weekeinde vol plezier, inspanning en ontspanning beleven? Waarbij je deels je eigen programma kunt samenstellen? Lekker trainen op het strand, aandacht voor spelregels, tijd voor ontspanning, de kans te paintballen en te mountainbiken…. Ga dan van 10-12 januari 2014 mee met het Sportweekend Ameland! We verblijven opnieuw in hotel Ameland in Nes en de kosten voor deelname zijn gelijk gebleven op 175 euro p.p. Meer weten of meteen online aanmelden? Ga naar de site: http://www.covsgroningen.nl/?p=6458.

Mooi tijdverdrijf voor onder de kerstboom: maak nu ronde 4 en 5 van het Johan Roeders spelregelkampioenschap 2013-2014

Afgelopen week verscheen De Aftrap nummer 4 met daarin een dubbele vragenronde in de strijd om het Johan Roeders spelregelkampioenschap 2013-2014. Deze vragen van ronde 4 en 5 kun je uiteraard ook online maken, een ideaal klusje voor tijdens de feestdagen: http://www.covsgroningen.nl/?p=6759.

Nieuwe zorgverzekering? COVS-korting mogelijk bij VGZ

Speciaal voor alle leden van de COVS heeft COVS ´s-Hertogenbosch e.o. een prima groepskorting op een zorgverzekering bij VGZ kunnen bedingen. Indien je op deze manier de zorgverzekering afsluit, krijg je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een maximale korting van tien procent op de basisverzekering. Bovendien krijg je per afgesloten polis een eenmalig welkomstcadeau van twintig euro! Ook leden van onze Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken kunnen nu van dit aanbod profiteren. Meer weten? Kijk dan op http://www.covsgroningen.nl/?p=6686.

Reanimatietraining: omdat elke seconde telt!

Ook in 2014 organiseren we weer een reanimatietraining in het GRC-clubhuis en wel op maandag 3 februari, vanaf 19.30 uur. Bij succesvolle deelname aan deze praktijkgerichte training ontvang je het officiële NHS-certificaat. Kijk op http://www.covsgroningen.nl/?p=6708 als je meer wilt weten. Doen!

Seniorensoos ook in 20114 maandelijks bijeen

De seniorensoos komt ook in 2014 elke tweede maandag van de maand van 14.00 – 16.00 uur bijeen in het GRC-clubhuis.om bij te praten, het hedendaagse voetbal te bespreken of gewoon een kaartje te leggen. Wil je ook aansluiten? Dat kan. De eerste bijeenkomst in 2014 is maandag 13 januari a.s.

Stelling: een jaar na Richard Nieuwenhuizen is er niets veranderd

Deze maand is het jaar geleden dat de (voetbal) wereld werd opgeschrikt door de dood van
grensrechter en voetbalvader Richard Nieuwenhuizen. Vele discussies en tal van maatregelen verder is er nog steeds sprake van de nodige excessen op en rond de velden.
Tegelijk zien we tal van goede initiatieven en positieve cijfers. Is er iets ten goede veranderd
 of helemaal niet? Tijd voor een stelling op onze site: Een jaar na Richard Nieuwenhuizen is er niets veranderd! Ben je het eens of juist niet? Stem nu op de stelling en licht eventueel jouw standpunt toe. http://www.covsgroningen.nl/?p=6719.

Trainingen: korte winterstop tot 14 januari

De trainingen liggen de komende weken stil in verband met de feestdagen en winterstop. Vanaf dinsdag 14 januari kan er weer elke dinsdag (20.00 – 21.15 uur) en donderdag (19.45– 20.45 uur) worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen.

Prettige feestdagen en graag tot bij de nieuwjaarsinstuif op 4 januari

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken wenst iedereen hele prettige feestdagen en een gezond, sportief, respectvol en knallend 2014! Graag begroeten we je bij de informele nieuwjaarsinstuif op zaterdag 4 januari van 15.30 – 17.30 uur in het clubhuis van GRC. Voor de liefhebbers serveren we de traditionele kop snert, er is de nieuwjaarsspeech van voorzitter Robert van Dorst en alle gelegenheid elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Graag tot dan!

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl, ‘like’ ons op facebook