Age Wim van der Zee en Martin Siersema aan de leiding in Puurvoetbalonline Topcompetitie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Age Wim van der Zee en Martin Siersema gaan aan de leiding in het spel wat door www.puurvoetbalonline.nl en Hans Top(www.hanstop.nl ) is opgezet.


1386448578N1453474 544510955627333 90359786 n 1    1386056005Nlogo


De eerste tussenstand van de Puurvoetbalonline Topcompetitie is bekend en aan de leiding gaan Age Wim van der Zee en Martin Siersema. Beide hadden vijf van de zes ploegen die doorgaan naar de volgende ronde goed gegokt want Martin en Age Wim waren de enige die Niekerk naar de tweede ronde lieten gaan.

Voor de achtervolgers is er nog niets aan de hand want het, echte’ werk gaat nu beginnen. En doordat alles en iedereen uiteraard druk is met het voeren van zijn of haar rendier, het oppoetsen van de arrenslee, kerstinkopen en de boodschappen die er voor moeten zorgen dat, we’ de kerstdagen goed doorkomen zijn we als organisatie zeer coulant. Want voor het vervolg van het spel sluit de inschrijving vanavond om 18.00 uur. Dat betekent overigens wel dat het nu nog inschrijven betekent dat je een achterstand hebt op degene die zich wel tijdig heeft ingeschreven.

Maar het gezegde, op de streep worden de prijzen verdeeld, is ook hier van toepassing dus ik zou zeggen, even stoppen met de kerstvoorbereidingen en even een mail sturen naar johan @puurvoetbalonline.nl met de namen van de teams die volgens jou verder komen in het toernooi en wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Voor hoe het werkt kijk je op de volgende link http://www.puurvoetbalonline.nl/nieuws/prietpraat/6601-wie-wil-er-nu-geen-250-euro-winnen-dankzij-leekstervoetbalgala.html en iedereen kan zien dat het maar een paar minuten aan tijd kost.