ZEC-Stedum gaat zaterdag niet door

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Al maandenlang is men in Zandeweer bezig om het complex van ZEC van nieuwe kleedkamers, bestuurskamer en kantine te voorzien. Een stevige klus voor de vele vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat zaterdag 21 december de officiële opening zal plaatsvinden.
ZEC2

Zaterdag 21 december om 14.00 uur zullen de kleedkamers, bestuurskamer en kantine van de Zandeweer Eppehuizen Combinatie officieel geopend worden. Een nieuwe mijlpaal in de historie van de 47 jaar jonge vereniging wat de nodige uurtjes aan zelfwerkzaamheid heeft gekost.
ZEC wilde dit heugelijk feit uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan maar toch dreigde er even een kink in de kabel te komen. Want voor het inhaalprogramma van zaterdag 21 december stond ook het duel ZEC-Stedum in gepland. Normaal gesproken zou er niets aan de hand zijn geweest maar nu had men in Zandeweer , door de geplande festiviteiten,een probleem. Maar, zo vertelt voorzitter Cor Wit, dit probleem werd keurig opgelost. ‘We hebben contact gehad met de KNVB en gevraagd of we uitstel konden krijgen en het antwoord was, als Stedum wil meewerken dan mag het duel uitgesteld worden. Toen ook Stedum zijn medewerking verleende werd het definitief verplaatst naar een andere datum. Dit, en dat wil ik graag met nadruk zeggen, gebaar van zowel de KNVB en van Stedum stellen wij als ZEC zeer op prijs.”