Wintercup zoekt eerste jaars F-teams.

Geschreven door Kor Nienhuis op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De Wintercup is een samenwerking van 13 verenigingen uit noord Groningen die als doel hebben alle jeugd ook in de wintermaanden een leuk en betaalbaar voetbalprogramma aan te bieden.
1385002795Nwintercuplogo

In totaal 230 teams zullen op 8 zaterdagen in 8 sporthallen en gymzalen hun toernooien spelen. Het streven hierbij is om alle deelnemers, van A t/m F op hun eigen niveau 3 keer een leuk toernooi te laten spelen.

Alle poules zijn momenteel heel mooi bezet, behalve de allerjongsten. Hier hebben we 17 teams van louter 1e jaars f-jes, welke op 21 december, 11 januari en 1 februari in de gymzaal te Eenrum hun toernooi afwerken. Om tot een mooi wedstrijdschema te komen zoeken we nog 3 teams!

De deelname voor de gastteams is gratis, maar niet vrijblijvend. Teams die willen meedoen moeten wel alle 3 dagen beschikbaar zijn, omdat er in een toernooivorm wordt gespeeld waarbij steeds de sterkste teams en de minder sterke teams uit de verschillende poules weer bij elkaar worden gevoegd. Belangstellenden kunnen contact op nemen via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">.