René de Vries niet meer actief als trainer Usquert

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het gerucht ging dat trainer René de Vries niet meer als trainer van de voetbalvereniging Usquert actief zou zijn. Aan geruchten heb je echter niet zoveel maar uit betrouwbare bron heeft Puurvoetbalonline vernomen dat René de Vries niet meer als trainer bij Usquert actief zal zijn.
usquert

René de Vries kwam halverwege het seizoen 2012-2013 naar Usquert als vervanger van Martijn Elzinga die op zijn beurt Wichard Slagter was komen vervangen. De Vries begon met veel vertrouwen aan zijn klus als hoofdtrainer in Usquert maar met alleen maar een zege tegen Houtigehage was ook hij niet echt succesvol bij de in de standaardklasse teruggekeerde voetbalvereniging.

Dit seizoen zag het er volgens de in Musselkanaal woonachtige De Vries allemaal stukken beter uit en vooral in de derby tegen Warffum liet Usquert zien dat de verwachtingen van de trainer niet op los zand gebaseerd was. Maar na het duel tegen Warffum kwam de klad er toch weer in en waren de stevige nederlagen weer eerder regelmaat dan uitzondering.

Voor de streekderby tegen Eenrum haakte René de Vries door ziekte af en in die situatie is nog geen wijziging gekomen. Dat betekent dat Usquert op zoek zal moeten naar een andere trainer want hoewel vanuit het Usquert-kamp het officiële bericht is dat De Vries nog steeds ziek is werd uiteindelijk toch bevestigd dat de samenwerking tussen René de Vries en Usquert als beëindigd mag worden beschouwd.