SC Loppersum wint eenvoudig van VHK

Geschreven door Sander Eisinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

SC Loppersum won zaterdag, na een ruststand van 1-0 het thuisduel tegen VHK met 3-0. Een zege die er voor zorgt dat Loppersum, samen met CSVH, de tweede plaats achter koploper DZOH
scloppersum
Loppersum zocht direct vanaf de aftrap de aanval en in de tweede minuut leverde dit, na een rush van Joris Jurna waarbij zijn pass belande bij Jeffrey Leegstra, een 1-0 voorsprong op omdat Leegstra voor zijn man kwam en de bal bij de eerste paal intikte.

 Loppersum bleef vervolgens drukken om te proberen om nog voor de rust een tweede treffer te forceren maar scoorde tot aan de rust niet meer.

 Na de rust kreeg eerst Ruben Danhof een grote kans om de score te verdubbelen maar zijn inzet werd gestopt door de keeper. Vanuit een corner in de 65e minuut was het Rolf Oosterhuis die als eerste bij de vallende bal in het doelgebied was en de 2-0 aantekende Kort voor tijd volgde ook nog de 3-0 die good old Richard Meijer wist te maken. Peter Heeres omspeelde twee man op de achterlijn en legde de bal panklaar voor Meijer die koel inschoot. Komende zaterdag is er geen programma, dinsdag de 26e volgt dan vervolgens de bekerwedstrijd in Harkema tegen the Boys.