Omlandia 8 te sterk voor Madjoe 6

Geschreven door Wichard Slagter op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Een week na de ruime overwinning op Winsum mochten de Omlandianen afreizen naar sporthal de Brug voor de ontmoeting met Madjoe 6.

OmlandiaA

Het krachtsverschil was vanaf de eerste minuut duidelijk in het voordeel van Omlandia, met een ontketende D.Kavanagh die maar liefst 5 treffers voor zijn rekening nam werd een 1-6 ruststand behaald. R.Kavanagh had het duel geopend met de 0-1 en na de 0-4 wist Madjoe te profiteren van een misverstand tussen Pouwels en keeper Slagter. Na de rust ging Omlandia vrolijk door met scoren en werden vrij gemakkelijk de dubbele cijfers gehaald door respectievelijk R.Kavanagh, Kooi, Pouwels en wederom D.Kavanagh die zijn 6e van de avond liet aantekenen.

Nadat de 1-10 op de borden stond was het K.de Jong die met 2 treffers de voorsprong vergrootte naar 1-12. Keeper Slagter had zich ondertussen laten vervangen door goalgetter D.Kavanagh om zodoende nog meer druk op Madjoe te leveren. Dit leverde succes op toen allereerst R.Kavanagh scoorde, vervolgens nam D.Kavanagh het slotakkoord door als keeper zijn 7e van de avond te produceren en een 1-14 einduitslag liet aantekenen. Met de volle 15 punten uit 5 duels staat Omlandia samen met Delfzijl bovenaan, op donderdag 21 november zal in een rechtstreeks duel met Delfzijl te zien zijn wie de eerste punten gaat verliezen.