Veel nieuws rond Leekster Eagles

Geschreven door Bert Jan van der Molen op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Spelers Leekster Eagles geselecteerd voor Jong Oranje. Het bestuur en technische staf van Leekster Eagles, de zaalvoetbal Eredivisionist uit Leek, zijn zeer verheugd met de definitieve selectie van twee spelers van het eerste team voor Jong Oranje.
leekster eagles
Marwin van Wijk en Rense Dijk melden zich op maandag 11 november a.s. bij de KNVB in Zeist voor een eerste trainingsactiviteit. Bondscoach van Jong Oranje, Max Tjaden, heeft naast de 14 spelers tellende selectie Eagles keeper Erwin Heidinga op de reservelijst staan. Wederom toont Leekster Eagles aan dat de club in staat is om regionaal jong talent op te leiden tot het hoogste niveau.

http://www.onsoranje.nl/nieuws/artikel/17325/trainingsactitiviteit-jong-oranje-zaal

Loting KNVB beker zaalvoetbal Op zaterdag 9 november jl. vond de loting voor de 1/8 finales van de landelijke beker zaalvoetbal plaats tijdens een bijeenkomst met de TTZ scheidsrechters in het sportcentrum te Zeist. Indien Leekster Eagles erin slaagt om vrijdag 29 november thuis te winnen van FCW/Event Plaza (aanvang: 21.15 uur), is mede-Eredivisionist AORC/Lebo Vastgoed de tegenstander in de volgende ronde. Die wedstrijd zal worden ingepland in de week van 16 t/m 20 december en zal in Sporthallen Zuid te Amsterdam plaatsvinden.

http://zaal.voetbal.nl/article/32357/talentarbiters-verrichten-loting-landelijke-beker-zaal

Loting Leekster Voetbal Gala bij Leekster Eagles – Groene Ster

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Leekster Eagles 1 is op vrijdag 15 november om 21.15 uur tegen Groene Ster uit Vlissingen. Leekster Eagles zal uiteraard proberen om de tweede thuiswinst te noteren. Met het spectaculaire spel en veel beleving van het team en de steun van het fanatieke publiek beloofd het weer een mooie avond te worden in Sportcentrum Leek. Op deze avond zal tevens de loting plaatsvinden van het Leekster Voetbalgala. De 28e editie van dit bekende zaalvoetbaltoernooi zal vanaf 20 december in Sportcentrum Leek op verschillende datums plaatsvinden.

http://www.lvgala.nl/

AORC/Lebo Vastgoed - Leekster Eagles

In Sporthallen Zuid heeft Leekster Eagles op zaterdag 9 november jl. geen punten weten te halen. Ondanks een 0-1 voorsprong van Leek bij rust wisten de Amsterdammers de punten uiteindelijk toch in eigen huis te houden. De twee treffers van Leek kwamen op naam van Marwin van Wijk en Karim Layeb. Leekster Eagles blijft hekkensluiter in de Eredivisie. De ploeg van Symen Abe Hoekstra gaat komende vrijdag 15 november proberen de tweede thuiswinst van het seizoen te pakken. Tegenstander is dan Groene Ster uit Vlissingen. Een geduchte tegenstander die hun laatste duel tegen Veerhuys met 5-4 wist te winnen.