Loppersum wint van Marum

Geschreven door Sander Eisinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Loppersum won zaterdagmiddag met 4-0 van SV Marum en dat was een prima opsteker voor de Lopsters die twee achtereenvolgende nederlagen hadden geleden.
scloppersum

De eerste helft kwam in Marum maar moeizaam op gang. Beide ploegen probeerden het wel maar creëerden geen grote kansen op een treffer. In de 38e minuut kwam Loppersum op voorsprong. Uit een voorzet, na een rush van Joris Jurna die panklaar werd gelegd door Ruben Danhof, scoorde Jeffrey Leegstra de openingstreffer. Hierna volgden nog twee grote kansen om voor de rust de wedstrijd op slot te gooien, Jeffrey Leegstra en Jordi Potma maakten deze echter niet af.

 In de tweede helft drukte Loppersum meer naar voren en kreeg ook kansen maar duurde tot de 75e minuut tot er weer gescoord werd. Het was weer Jeffrey Leegstra die dit deed. In de vijf volgende minuten zorgde Tristan van der Beek met een goede knal en wederom Jeffrey Leegstra met een prachtig schot voor de verdiende 3 en 4-0. Marum stond toen al met tien man op het veld nadat een van de spelers na een duel een Lopster in het gezicht had geslagen. Zo werd het een prima zege voor Loppersum dat volgende week thuis tegen VHK speelt.