GVAV Rapiditas huldigt jubilarissen

Geschreven door Alex Huisinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Tijdens de op maandag 4 november gehouden algemene ledenvergadering van GVAV Rapiditas zijn de bestuursleden Ronald Senechal (secretaris) en Joop Top (penningmeester) afgetreden na ongeveer 20 jaar deel te hebben uitgemaakt van het bestuur. Vanwege deze langdurige verdiensten zijn beide heren benoemd tot erelid van de vereniging. Daarnaast werden ze tijdens die vergadering ook nog eens verrast door de heer Wicher Slob, die namens de KNVB de waarderingsspeld in goud uitreikte.
gvavrapiditas


Tijdens deze vergadering werden traditioneel ook de andere jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden de “speldjes” voor clubtrouw vergezeld van een bloemetje uitgereikt aan Jeroen Winkel en Ulfert Molenhuis voor hun 25 jarig lidmaatschap. Johan v.d. Linde en Johan Brink werden voor het 40 jarig lid zijn van GVAV Rapiditas geëerd en Bert Kremer(50 jaar lid), Anko Wiltjer( 60 jaar lid)en Garmt Birza, 65 jaar lid werden uiteraard ook door het bestuur in het zonnetje gezet.

Ook jubileren dit jaar Frits Boerema, die 65 jaar lid van GVAV Rapiditas is, en Sjammo Weever die als 70 jaar als lid van GVAV Rapiditas in de boeken staat. Zowel dhr. Boerema als dhr. Weever waren verhinderd om aanwezig te zijn zodat hun de, versierselen’ later op een gepaste bijeenkomst uitgereikt zullen worden.

.