Ronald Vermeulen ook volgend seizoen hoofdtrainer De Fivel

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De trainerscarroussel begint op toeren te komen want de eerste trainers hebben bij hun huidige vereniging al verteld dat ze een nieuwe uitdaging zoeken. Ook sommige clubs zijn van mening dat het tijd wordt voor een frisse wind.
fivel

Maar er zijn ook veel verenigingen waar alles gewoon zo blijft zoals het is want in Zeerijp maakte De Fivel- voorzitter Bram van Dam zaterdag bekend dat Ronald Vermeulen ook in het seizoen 2014-2015 als hoofdtrainer in Zeerijp actief zal zijn.

De 31 jarige Ronald Vermeulen heeft het, zo vertelde hij voor het duel tegen SJS, prima naar zijn zin bij de, Riepsters’ en ook de derdeklasser is, zo vertelde Van Dam, zeer tevreden over de inbreng van Ronald Vermeulen. ‘De wisselwerking tussen club en trainer is prima en we waren er samen dan ook heel snel uit om het contract met een jaar te verlengen.”

Vermeulen, die in het seizoen 2011-2012, in Zeerijp aan zijn eerste klus als hoofdtrainer begon promoveerde in het seizoen met zijn ploeg naar de derde klasse waar De Fivel op dit moment op een keurige vijfde plaats terug te vinden is.

.