Mamio treft geen blaam

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Enkele weken geleden besteedde Puurvoetbalonline aandacht aan het feit dat Mamio in de rust en aan het einde van de wedstrijd tegen Zuidhorn maar lukraak een tussen en eindstand zou hebben doorgegeven. Door Bennie Berghuis, die actief is binnen Mamio werd dit bericht echter ontkracht.
Mamio

‘Ik heb dat bericht inderdaad meegekregen en kan daar maar een ding op zeggen en dat is dat dit niet de waarheid is. Dat komt omdat wij als Mamio geen vaste telefoon op ons complex hebben en ik in principe de contactpersoon ben voor Mamio. Dat is bij veel verenigingen wel bekend maar bij enkele verenigingen misschien ook niet. Dat is jammer want als Mamio willen we van een bepaald imago af en daar helpen dit soort acties niet bij natuurlijk. Daarom doe ik een verzoek aan de verenigingen die denken dat ze niet het juiste telefoonnummer hebben van Mamio contact met mij opnemen zodat we dit op een correcte wijze kunnen kortsluiten. Als Mamio willen wij namelijk ook graag de juiste tussen en eindstanden doorgeven aan de verenigingen die daar om vragen. Want eerlijk gezegd denk ik dat het nummer waar naar gebeld wordt opnieuw door de KPN is uitgegeven. Een ik kan mij voorstellen dat je daar wel een keer flauw van wordt als je dan steeds gebeld wordt.”

Het nummer van Bennie Berghuis, die nadrukkelijk bezig is om de negatieve naam die Mamio had om te zetten in een positief verhaal, is 06-24383448.