Blijft SV Bedum F1 ook in Appingedam ongeslagen ?

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag staat voor Bedum F1 het uitduel tegen Appingedam op het programma. Een duel dat SV Bedum als koploper ingaat en welke positie het uiteraard graag wil behouden.
svBedum
In een poule van zes teams neemt Appingedam de vierde plaats in want op 12 oktober werd er in Ten Boer met 2-3 van Omlandia gewonnen. Een overwinning die er voor zorgde dat de F1 van Appingedam de Ten Boersters op een grotere achterstand zette. Aan dit alles heeft het team uit Bedum echter geen boodschap want die willen maar een ding en dat is de ongeslagen status zo lang mogelijk vasthouden.

Nog niet een keer werd er in competitieverband puntverlies geleden en de ruime nederlaag tegen Zuidhorn in het bekertoernooi zal daarom ook niet iets zijn waar lang bij stil gestaan gaat worden. Dat was namelijk een duel van, een maatje te groot tegen een sterk Zuidhorn.

Maar zaterdag wacht de competitie weer en wordt er vertrokken naar Appingedam voor wedstrijd nummer vijf. Een duel wat gezien het scorend vermogen en de sterke verdediging van de koploper op het fictieve totoformulier een 2 zou worden maar in voetballand wonderland weet je het maar nooit. Een collectieve off day of een team wat te grote hoogtes stijgt als de koploper op bezoek komt zijn ingrediënten die het voorspellen van een uitslag zo heerlijk onvoorspelbaar maken. Voor de fans van SV. Bedum F1, de wedstrijd op het sportpark Burgemeester Welleman in Appingedam  heeft als aanvangstijd 10.45 uur.