Bekervoetbal Futsal Marum in de Holten

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Vanavond, vrijdag 25 oktober, is sporthal De Holten te Marum het decor voor de bekerstrijd tussen Futsal Marum en LTC uit Assen. Om 20.00 uur trappen beide ploegen af voor een plaats in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi.
25-10-2013 next matchkopieIn deze eerste bekerronde wordt gestreden in een poule van drie. Futsal Marum won haar eerste wedstrijd met 5-2 van Dalen, LTC verloor haar eerste wedstrijd met 6-7 van ditzelfde Dalen. Bij minimaal een gelijkspel vrijdag plaatst Futsal Marum zich voor de tweede ronde, welke via loting gespeeld zal worden.

Futsal Marum en LTC zijn geen onbekenden van elkaar. Beide ploegen hebben meerdere malen tegen elkaar gevoetbald. LTC deed dit de laatste jaren op Topklasse niveau, maar degradeerde afgelopen jaar, Futsal Marum bewandelde juist de omgekeerde weg en promoveerde naar de Topklasse. In deze topklasse doen de Marumers het uitstekend, het bekleedt momenteel de vijfde plaatst op de ranglijst en speelde twee maal gelijk tegen de titelkandidaten bij uitstek: Futsal Winsum en Urk. Ook het spel van de Marumers is fris en attractief.

Vrijdag kan Futsal Marum zich naast de competitie dus ook in de beker doen gelden: Futsal Marum vs. Futsal LTC, 20.00 uur, sporthal De Holten te Marum. Supporters zijn welkom, de entree is gratis zoals altijd.