Voetbaldag De Held zeer geslaagd

Geschreven door Johan Wardenier op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Woensdag heeft SJO De Held uit Hoogkerk voor zijn F, E en D pupillen een grote voetbaldag georganiseerd. In de ochtend zijn alle spelers onderworpen aan verschillende techniek trainingen onder leiding van een zeer gemotiveerd trainerskorps. ’s Middags hebben 2 stagiaires, Marco Boon en David Boersema, het 4 tegen 4 toernooi georganiseerd.
bal


Het 4 tegen 4 toernooi is bij de F pupillen gewonnen door Newcastle United tegen Manchester United. Bij de E pupillen wint Sevilla van Valencia en bij de D pupillen wint Feyenoord van Cambuur. Het is een mooi en spannend toernooi geweest, waar de teams elkaar op een sportieve en strijdlustige manier hebben bestreden.

Bij de 1e uitgave van deze voetbaldag van De Held was de deelname ruim 100 spelers/speelsters geweest. Dit jaar is de belangstelling voor deze dag nog meer geweest, ruim 150 deelnemers. Doel van de voetbaldag van De Held is: Plezier, Voetballen en dan vooral leren voetballen (dus beter worden), Met elkaar een VOETBALdag beleven.

Samen lunchen, geeft een extra dimensie, omdat kinderen kinderen zijn. De vrolijkheid/plezier, beleving van winnen/verliezen, willen leren, met elkaar omgaan en respecteren zoals een ieder is, zijn voor SJO De Held deze dag van groot belang. We willen OPLEIDEN en niet alleen voetballers, maar ook trainers, leiders en stagiaires. Dat is waar De Held voor staat.