Marcel Poll na dit seizoen weg bij FC Grootegast

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Hoofdtrainer Marcel Poll en FC Grootegast gaan na dit seizoen niet met elkaar verder. De oud-speler van SV Marum en VEV’67 heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.
Grootegast
Marcel Poll heeft FC Grootegast van de vijfde naar de vierde klasse gebracht en gaat nu met zijn team aan de leiding in de vierde klasse. Poll hoopt dan ook dat hij afscheid kan nemen met promotie naar de derde klasse wat zou aansluiten bij de ambitie die men in Grootegast heeft.

Met bijna 500 leden is FC Grootegast de grootste sportvereniging in de gemeente en zit er met zeven senioren en 25 jeugdteams nog steeds groei in de club. Verder zijn ook het kort geleden aangelegd kunstgrasveld en een verbetering van de accommodatie punten die er op duiden dat FC Grootegast ambitieus is

Geïnteresseerde trainers kunnen dan ook hun interesse kenbaar maken via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.