Zaalvoetbalschool voor meiden 12-18 jaar

Geschreven door Conny Oosting-Wildeboer op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Drachtster Boys en de KNVB starten een zaalvoetbalschool voor meiden in de leeftijd van 12-18 jaar. Dit om deze meiden te laten kennis maken met zaalvoetbal. Drachtster Boys en de KNVB willen het zaalvoetbal naar een hoger niveau brengen om in de toekomst met het Nederlandse team ook in Europa mee te kunnen doen.
drachtsterboys

Na de herfstvakantie, op woensdag 31 oktober in sporthal de Drait van 16.00-17.30uur, starten de in totaal 10 clinics onder leiding van professionele trainers van Drachtster Boys, de KNVB en de Nederlandse Bondscoach dameszaal. Daarnaast zullen speelsters van het eerste team, die in de landelijke eredivisie voor vrouwen spelen, de speelsters begeleiden.

In de clinics zullen specifieke zaalvoetbal technieken worden behandeld. Daarnaast positiespel in partijvorm, de penalty shoot-out en het trucje van de week. De clinics zijn gratis, maar je dient je wel in te schrijven. Vol=vol. Inschrijven of informatie via de website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.