Monsterzege Gorecht D2 tegen Oosterparkers

Geschreven door Felix Laan op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag 5 oktober mochten ze weer de jongens van Gorecht D2. Tegen nummer 8, Oosterparkers D1G, die na drie wedstrijden 3 punten had behaald tegenover 7 punten voor Gorecht.

 

1381172372Nd2

De wedstrijd begon precies op tijd en werd begeleid door een scheidsrechter die vanaf het begin tot het laatste eindsignaal goed floot. Het was tevens perfect weer, dus het enige waar het aan kon liggen was aan Gorecht.
Vanaf het begin werd er meteen volle bak gespeeld en dat resulteerde in snelle goal van Riad. En enkele minuten later bleek meteen dat de Oosterparkers geen partij voor de gasten uit Haren was. Elke bal die op doel geschoten werd vloog erin en dat gaf een 16-0 rustand aan. In de rust werd vooral gezegd dat Gorecht geen genade moest hebben en door moeten drukken want het doelsaldo kon bepalend zijn. Maar wat de technische staf ook eiste was dat de spelers respectvol waren naar de tegenstander toe. Wie dat niet kon zou namelijk uit het veld gehaald worden. De tweede helft startte en via een kopbal van Saban, de kleinste man op het veld, uit de corner van Thomas en werd het uiteindelijk 0-26. Zaterdag moet de ploeg van Felix Laan thuis spelen. Om 12.00 uur wordt er afgetrapt tegen VVK D1, dat vierde staat op de ranglijst.