Voorbeschouwing Hoogkerk-Kloosterburen.

Geschreven door Ronny Melessen op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zondag speelt Hoogkerk 1 thuis tegen Kloosterburen. Een ploeg waar vorig seizoen wisselend tegen werd gespeeld.
hoogkerk-kloosterburen


We herinneren ons nog de winst uit tegen Gruno. Met maar liefst 1-5 werd de serie van elf winstpartijen van Gruno om zeep geholpen en vier dagen later hadden we de inhaalwedstrijd uit tegen Kloosterburen. Volkomen verrassend werden Hoogkerk in Kloosterburen geklopt met 2-1. De laatste competitiewedstrijd in het seizoen 2012-2013 ontvingen we Kloosterburen bij ons op het sportpark en werd het eerdere verlies rechtgezet. Met een klinkende 6-2 overwinning werd toen het seizoen afgesloten. Het feest daarna (afsluitingsfeest) was daardoor nog gezelliger en ook de tegenstander bleef tot in de kleine uurtjes hangen.

Zondag is het nieuwe ronde nieuwe kansen voor beide ploegen. Daar waar Hoogkerk nog ongeslagen is na vier speelronden maar met slechts twee winstpartijen, heeft Kloosterburen er drie gespeeld en daarvan een in winst omgezet, een gelijk gespeeld en een verloren. De verwachting is dat het een leuk duel kan worden met hopelijk weer veel toeschouwers langs de lijn.

De wedstrijd Hoogkerk-Kloosterburen begint zondag zes oktober om 14.00 uur.
Op sportpark Hoogkerk zal Colin Balsters pupil van de week zijn en wordt de wedstrijdbal aangeboden door: Em Sporting uit Veendam. In de pauze zal een E-team van De Held meedoen aan het onderdeel latje schieten om de TOP bokaal