Nieuwsbrief Kids-United.

Geschreven door Onno Kukler op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het seizoen 2013 / 2014 is gestart. In deze nieuwsbrief het nieuws van de afgelopen drie maanden wat betreft Kids-United.
kids united


2013 jubileumjaar

Het seizoen is weer begonnen. Het tweede gedeelte van het jubileumjaar 2013 gaat beginnen waarin we nog een aantal extra activiteiten gaan organiseren, zoals gamen, racen op TT circuit, bowlen enz.

Website

De website www.kids-united.nl is vernieuwd. Roy Wijkstra heeft de website gemoderniseerd, overzichtelijker en netter gemaakt. Het is wat makkelijker zoeken nu. Roy heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende websites waaronder zijn eigen sites ( PSX-Sense.nl en AppleSpot.nl. ) die meer dan 200.000 bezoekers per dag hebben. Roy heeft dit geheel belangeloos gedaan.

Landelijke G-voetbaldag Barendrecht

5 voetballertjes zijn in de zomervakantie naar de landelijke g-voetbaldag in Barendrecht geweest. Ze werden ingedeeld bij verschillende profclubs waarbij ook de trainer van deze club hun begeleider was deze dag. Zo was er ook weer een ontmoeting met een oude bekende, Pieter Huistra, die het team van DE Graafschap onder zijn hoede nam.

Kids United in Ulrum

Zaterdag 24 augustus heeft Kids United haar eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Op uitnodiging van VVSV`09 deed Kids United mee aan de voetbalmarathon voor KIKA. Het werd een leuke wedstrijd tegen de E-pupillen, voorafgaand aan de wedstrijd Oud FC Groningen – VVSV`09 1.

Competitie pupillen en junioren

De competities zijn weer gestart. De 2 juniorenteams zijn in Sneek en Joure geweest. Beide teams verloren hun wedstrijden. Zaterdag 7 september speelden de pupillen thuis tegen Blauw Wit`34 en Drenthina. Er werd gewonnen en verloren. Toch zijn deze kids snel vergeten of er gewonnen of verloren is. Als er maar gescoord wordt is hun weekend goed!

Reinigingsservice Peter Kuil B.V.

Reinigingsservice Peter Kuil B.V. had haar jubileumjaar en schonk de enveloppen aan Kids United. Een mooi bedrag van € 1000.00 werd op de rekening bijgeschreven. Hier zijn wij zeer gelukkig mee.

In gesprek met de Gemeente

Kids United is in gesprek met de gemeente Groningen over een eventuele eigen plek. Woensdagmiddag 11 september kregen we tijdens de training bezoek van een aantal leden van de gemeenteraad. Wij hebben ze kunnen overtuigen dat er behoefte is aan een plek voor deze kinderen en jongeren om meer te kunnen bieden dan voetbal. In juli hebben we al een gesprek gehad met Dig Istha, wethouder sport. Deze maand zal er een tweede gesprek plaats vinden.

Sponsoring spelersbussen

Kids United is nog op zoek naar 3 sponsors die het leuk vinden een vermelding op twee spelersbussen te hebben. Dit kan met logo. Kosten totaal € 750,00 per jaar. Op de website kan iedereen de afbeeldingen zien van de bussen. Iets voor uw bedrijf of kent u iemand? We horen het graag.

Kids racen op TT circuit Assen.

Op uitnodiging van Henk Sijtsma mochten de kinderen woensdagmiddag 2 oktober racen op het circuit in Assen. Henk is een van de twee franchisenemers van McDonald`s en voorzitter van Stichting Kids United. Henk reed zelf zijn Zilouette (BMW). Collega-racers deden belangeloos mee en kwamen met verschillende mooie bolides om met de kids rondjes te rijden. Eèn van de kids: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’.

Ledenaantal groeit snel

Aan het eind van het vorig seizoen had Kids United 79 leden. Inmiddels zitten we alweer op 86 kinderen en jongeren die zonder contributie kunnen voetballen. Kids United is weer meegenomen in de presentatiegids van FC Groningen. Hieronder een afbeelding van de gehele selectie met trainers Foto van juni 2013 gemaakt door Erwin Otten.