Gorecht D2 wint met dubbele cijfers

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Gorecht D2 won zaterdag in zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen ruim van Actief D5. Op De Koepel werd het, na een ruststand van 7-0, uiteindelijk 13-0 voor de ploeg van trainer coach Felix Haak.
1380522666N1379925 590438187680069 1674387638 n

De wedstrijd tussen Gorecht en Actief begon met een minuut stilte voor Koos Poelstra die als vrijwilliger aan Gorecht verbonden was. Na deze door beide teams gerespecteerde minuut stilte kregen de aanwezige toeschouwers een wat rommelige eerste vijf minuten te zien.

Na deze eerste vijf minuten ging de Gorecht-machine echter draaien en kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. Een voorsprong die al snel opliep zodat duidelijk werd dat Gorecht de drie punten in eigen huis zou houden.

De rust brak dan ook aan met een 7-0 voorsprong voor de gastheren die het publiek trakteerde op prima samenspel en oogstrelende combinaties.

In de tweede helft ging Gorecht, in tegenstelling tot wat vaak gebeurd, goed door en wist nog zes treffers aan het totaal toe te voegen.

Zo werd het een overwinning met dubbele cijfers voor de thuisploeg tegen een Actief wat duidelijk een maatje te klein was voor een ontketend Gorecht. Zaterdag moeten de mannen van trainer/coach Laan op bezoek bij Oosterparkers. Dat kan weleens een lastig duel worden want Oosterparkers werd zaterdag op een stevige 9-1 nederlaag getrakteerd door VVK. De thuisploeg zal zich ongetwijfeld willen revancheren voor deze nederlaag maar treft in het op stoom komende D2-team van Gorecht een lastige tegenstander om dat klusje simpel te klaren.

De wedstrijd Oosterparkers D1-Gorecht D2 begint zaterdag 5 oktober op Kardinge om 10.15 uur.