Een derby in Bedum en een lastige tegenstander in Haren

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Dit seizoen volgt Puurvoetbalonline de verrichtingen van SV Bedum F1 en Gorecht D2 op de voet. Wedstrijdverslagen, interviews en reportages die door de aandacht voor beide teams zullen ontstaan, zullen de bezoekers van Puurvoetbalonline met regelmaat kunnen lezen op dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen, en daarbuiten, vergroot.
svBedum                                   gorecht1


De F1 van SV Bedum speelde tot nu nog maar een competitieduel want op zaterdag 21 september werd het uitduel tegen Hunsingo niet gespeeld. Maar op de openingsdag van de competitie op zaterdag 14 september wonnen de Bedumers direct hun eerste duel. In Bedum werd Appingedam F1 op een 8-0 nederlaag getrakteerd. Zaterdag 28 september staat het volgende thuisduel op het programma als Omlandia uit Ten Boer op bezoek komt. Een derby tegen de buren uit Ten Boer zijn beladen duels die je niet wilt verliezen. Dat zal ook de inzet zijn van het duel tussen de twee F1-teams van SV Bedum en Omlandia dat om 09.00 uur als aanvangstijd kent.

Waar SV Bedum een duel gespeeld heeft staat Gorecht D2 zaterdag voor zijn derde competitieduel. Na Haren D1(2-2) en VIBOA D2 wacht nu Actief D5 als tegenstander. Een lastige tegenstander want hoewel de ploeg uit Eelde nog op nul punten staat heeft al wel tien keer gescoord. Actief kreeg echter ook dertien keer een tegentreffer te verwerken wat er op duidt dat het team voor een offensieve speelwijze kiest. Dat is ook de inzet van Gorecht D2 wat als motto heeft, we willen een wedstrijd met aanvallend voetbal proberen te winnen. Na twee speelronden staat de equipe van trainer/coach Felix Laan op een vijfde plaats met twee punten achterstand op koploper Gruno D1.