TOP-keepersklassement voor meer keepers toegankelijk..

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De aankondiging, op 3 oktober komt de eerste stand TOP-keepersklassement online, zorgde voor vragen. Vragen voor welke doelmannen dit klassement toegankelijk was.
1379688696NDSC 0060 jpg

Een vraag die om een antwoord schreeuwt en heel simpel is. Voor alle keepers van eerste teams die in de standaardklasses in de provincie Groningen uitkomen want Puurvoetbalonline staat voor dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot.

Er is echter één voorwaarde aan het deelnemen verbonden is en dat is het volgende. Waar de keepers uit het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant automatisch meespelen, moeten de keepers van de verengingen buiten, ons’ gebied zich aanmelden of het moet via de club geregeld worden.

Er zit natuurlijk een addertje onder het gras omdat ik natuurlijk niet van alle keepers weet of ze ook daadwerkelijk iedere week keepen maar om alles zo eerlijk mogelijk te laten lopen komt ook daar een oplossing voor.

Dus doelmannen geef je op of trainer of vereniging meldt je eerste doelman aan voor het TOP-keepersklassement van Puurvoetbalonline. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.