Vanaf 3 oktober TOP-keepersklassement op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Natuurlijk komt het keepersklassement terug. Dat was het antwoord op de vraag die al een paar keer gesteld werd.
                    logo

Met ingang van donderdag 3 oktober zal de tussenstand weer wekelijks te vinden zijn op Puurvoetbalonline. De komende twee weken houden we het nog even, spannend’ omdat ik nog niet helemaal in kaart heb wie bij sommige ploegen de eerste keeper is of wordt.

Maar het schema is bijna rond maar wat ook rond is wie de sponsor wordt van het keepersklassement. Dakdekkersbedrijf Hans Top wordt sponsor van het keepersklassement waar Puurvoetbalonline uiteraard heel blij mee is.

Dat zorgt er namelijk voor dat het keepersklassement vanaf het TOP-keepersklassement gaat heten en natuurlijk een prachtige naam is voor een klassement van doelmannen die iedere week weer een TOP-prestatie moeten leveren om een, clean sheet’ te halen of om een zwaar onder druk staande verdediging er door heen te slepen.

Spannend zal het ook dit jaar worden en wat ook vorig seizoen het geval was. De prijzen van dat seizoen worden, in overleg met de keepers, op korte termijn, lees begin oktober, uitgereikt aan Ruud Kuizinga(De Fivel), Peter Paul Datema( SC Loppersum) en Arjan Darwinkel(Bedum).

Dus voor alle duidelijkheid, het keepersklassement binnenkort weer op www.puurvoetbalonline.nl