Potetos futsal 9 presenteert nieuw tenue en oefent tegen Stedum1

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Potetos futsal 9 presenteerde vorige week vrijdag zijn wedstrijdtenue voor het seizoen 2013-2014 en speelde aansluitend een oefenduel tegen het eerste zaalteam van de v.v. Stedum.
1378966496Npotetos 9

Boven van links naar rechts: Ronald Werkman, Siebrand Dijkema, Ramon Bijsterveld, Hergen Balkema en Remco Kiers

Beneden van links naar rechts: Marcel Mulder, Bas Bous, Bert Weesepoel en Bard Dekker. Op de foto ontbreken Tom Havinga, Willard Havinga en Robert Freese.

Potetos Futsal 9 speelde vrijdagavond een oefenduel tegen de zaalvoetballers van Stedum Futsal 1. Na een prima eerste helft stond de stand 2-2 waarbij de goals voor Potetos gescoord werden door Bas Bous en Ronald Werkman. Na de rust bleken de Stedumers toch wat meer bedreven te zijn in het futsal wat er voor zorgde dat Stedum uitliep naar een 6-2 voorsprong. Door twee goals van Ronald Werkman kon Potetos nog wel wat terugdoen maar het negende van Potetos, wat voor een groot gedeelte uit spelers bestaat die op het veld voor Stedum uitkwam of daar in sommige gevallen nog steeds actief zijn, moest toestaan dat Stedum het duel met 6-4 wist te winnen.

Vrijdag 13 september begint het echte werk voor Potetos 9 als Drs. Vijfje 38 naar sporthal Lewenborg komt als eerste opponent voor het negende futsalteam van Potetos. De aanvangstijd van dit duel is door de KNVB vastgesteld op 22.00 uur.

Voorafgaand aan het duel tegen Stedum werden ook de nieuwe tenues van Potetos Futsal 9 gepresenteerd. Iets van de, Stedum-look’ is er in terug te vinden maar verder zijn de kleuren zoals het hoort, groen wit wat de clubkleuren van de vereniging uit Groningen al jarenlang zijn. Garage Weesepoel was de gulle gever en het moet gezegd, het team staat er uitstekend gekleed op.