Verlies voor EKC2 tegen Hunsingo 2

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De derde bekerwedstrijd tegen de dames van Hunsingo 2 uit Winsum verliep zaterdag 7 september niet zo best voor de reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC).
Eenrum                        Kloosterburen1

Voor de wedstrijd goed en wel begonnen was stond Hunsingo door treffers in de 1e en 3e minuut al op een 0-2 voorsprong. De gasten waren verder dan de thuisploeg. Hunsingo was dan ook meer in de aanval maar vond in keepster Christina Prins een obstakel in haar weg naar meer doelpunten. Aan de andere kant waren er ook  kansen voor de thuisploeg maar zij wist deze niet te benutten. Lisette Luit schoot naast, Irene Bos stuitte op de goed keepende doelvrouwe van Hunsingo en enkele goed geplaatste voorzet van Bos werden niet afgewerkt. Daar ook Hunsingo er niet door kwam stond het bij de rust nog 0-2.

Na de rust kwam EWKC wat meer opzetten maar resultaat leverde dit evenwel niet op. Echter ook Hunsingo bleef gevaarlijk en gedreven. Ook nu moest keepster Prins meermaals ingrijpen. Aan de andere kant liet EKC ook mogelijkheden liggen. Wederom legde Irene Bos enkele malen de bal mooi voor het Hunsingo-doel maar was daar geen EKC-er om het af te maken. Zelf stuitte Bos nog tweemaal op de Hunsingo-keepster evenals Lisette Luit. De thuisploeg deed nu wel meer van zich gelden. Rond de 85e minuut kwam Hunsingo alsnog op 0-3 maar hier bleef het bij. Voor EKC is het bekeravontuur voorbij en wacht komende zaterdag de eerste competitiewedstrijd uit tegen Warffum.