Voetbaltechniekschool Het Verschil start derde seizoen

Geschreven door Stijn Bisschop op . Geplaatst in Nieuwsflitsen


Voetbaltechniekschool “Het Verschil”start zijn derde seizoen op 13 september met een open training in Ulrum. Iedereen kan hieraan meedoen.1377767180Nvoetbalschool logo 715.png

 

Na het succes van de afgelopen jaren zijn wij ervan overtuigd dat het dit seizoen weer een succes gaat worden. Met Zuidhorn als nieuwe locatie hebben wij als Voetbaltechniekschool Het Verschil al 3 locaties waar wij veld-techniekcursussen verzorgen. De grootste verandering die komend seizoen plaats gaat vinden is het zogenoemde action type. Wij als trainers kunnen hierdoor bepalen welke type coaching elke speler nodig heeft. Ook kunnen wij door middel van deze test zien wat voor type voetballer iemand is. Wij gaan als Voetbaltechniekschool dus meer inspelen op de persoonlijke kenmerken van de speler. Ook hebben wij voor komend seizoen met de quick feet en de voetvolley nieuwe attributen aangeschaft om zo de techniek van de spelers te verbeteren. Verder is de trainersstaf uitgebreid om de deelnemers tijdens de veld-techniekcursus meer individueel te kunnen coachen. De trainersstaf voor komend seizoen wordt naast het gebruikelijke trio, Henk Alssema Stijn Bisschop Dèni van Dalsem aangevuld met andere gediplomeerde trainers.

Voetbaltechniekschool Het Verschil is er voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 15 jaar uit de regio. Door deze veld-techniekcursus kunnen deelnemers zich ontwikkelen op het technische vlak. Komend seizoen geeft Voetbaltechniekschool Het Verschil op vrijdag (18:30-19:30) ook training op onze nieuwe locatie Zuidhorn. Verder blijft de training op de locatie Ulrum op vrijdag van 18.30-19.30 en in Winsum op zondag van 10.00-11.00. Voor het seizoen 2013-2014 hebben wij ervoor gekozen om alle locaties aan elkaar gelijk te stellen. Dat wil zeggen: 14 trainingen per seizoen, een Champions League -zaaltoernooi en dezelfde kosten voor iedereen. Daarnaast zal er ook weer een techniekcursus in de zaal worden georganiseerd. Dit vindt plaats in de wintermaanden, zodat deze niet botst met de trainingen op het veld.

Voordat het seizoen daadwerkelijk van start gaat zijn er open trainingen. Deze open training is op vrijdag 13 september in Ulrum, zondag 15 september in Winsum en vrijdag 20 september in Zuidhorn.

Lijkt het je wat om je aan te melden, maar wil jij eerst een echte veld-techniekcursus volgen en ervaren? Kom dan bij de 1e open training op een van de drie locaties en beleef het voetbalplezier! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.vts-hetverschil.nl. Uw vragen kunt u ons ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..