Oud FC Groningen voetbalt tegen Eenrum3

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Eenrum 3-oud-FC Groningen, een niet alledaags affiche maar daarom niet minder leuk. Een team waar oud-FC Groningen normaal gesproken tegen speelt is vaak een eerste elftal. Maar dat is nu dus niet het geval en dat maakt dit duel tot een in de categorie,  een bijzonder leuk initiatief.Eenrum                               fcgroningen

Talloze sponsoren hebben er voor gezorgd dat oud-FC Groningen op vrijdag 13 september naar Eenrum komt en dat het voetballers zijn die hun sporen meer dan verdiend hebben in het betaald voetbal.

Doelman Johan Tukker, op 56 jarige leeftijd nog steeds een fantastische doelman, Walter Waalderbos, Broez’n Henkie de Haan, Jan Veenhof, Barend Beltman, Edwin Olde Riekerink en Ronald Steenge zijn nog maar enkele namen die in de ArenA  van Eenrum binnen de lijnen zullen komen. De komende dagen zal er meer bekend worden over dit duel die op vrijdag 13 september om 18.15 uur zal beginnen. De scheidsrechter zal Wim Nubé zijn die als vaste clubscheidsrechter vaak de competitieduels van het derde elftal van Eenrum fluit.  

Wat dit duel verder speciaal maakt is dat de toegang helemaal gratis is.