Zweten in de provincie: Pelikaan S

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Voor de meeste clubs is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen en dat geldt ook voor Pelikaan S uit Oostwold. De vijfdeklasser wordt door bijna iedereen als topfavoriet voor de titel in zaterdag 5E gezien maar bestuur en technische staf van Pelikaan S weet ook dat niets vanzelfsprekend is dus werd er direct een stevige eerste trainingsdag georganiseerd.

1375605046Nselectie Pelikaan Sfoto 1

Deel selectie Pelikaan S nagenietend van eerste training in zwembad
Gewoon op het complex van de voetbalvereniging zelf en het moet gezegd, er werd pittig getraind door de spelers van de eerste selectie. Dat zorgde vervolgens voor een spontane actie van voorzitter Wim Bulten die spelers en technische staf uitnodigde om na afloop van de training in zijn tuin nog even te komen nagenieten. Nagenieten van de eerste training en van het mooie weer waar Nederland al een paar weken lang op getrakteerd wordt.

Voor de spelersgroep wachtte echter nog een leuke verrassing, en waar menig voetballer jaloers op zal zijn. Want er mocht door de spelers ook gebruik gemaakt worden van het zwembad op het privéadres van de voorzitter en dat was natuurlijk niet tegen dovemans oren gezegd. Zo kon het gebeuren, en wat de foto laat zien, dat een groot gedeelte van de spelersgroep zich prima vermaakte in het zwembad terwijl de niet zwemmers zich bezig hielden met praten over het voetbalspelletje waarover alles en iedereen in de tuin wel een mening over had.

Na het tuingedeelte vertrok het gezelschap, nadat de spelersgroep ook kennis had gemaakt met de erevoorzitter van Pelikaan S, dhr. Jos Bulten, naar café-restaurant Het Witte Paard waar de dag door de selectie en staf werd afgesloten met een heerlijke maaltijd.

Een prima start van de voorbereiding van Pelikaan S dat weet dat het door de verhalen die er rond gaan, voor veel teams net zoiets zal zijn als wat een rode lap voor een stier betekent.