Puurvoetbalonline in gesprek met Ronald Werkman(v.v. Stedum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Ronald Werkman sukkelt al een aantal jaren met een vervelende enkelblessure. Even zag het er naar uit dat hij niet meer binnen de lijnen terug zou keren maar enkele weken maakte hij toch zijn rentree bij de Stedumers.

275251 100001105232510 8315911 n

Jij voetbalt weer Ronald wat goed nieuws is maar ook al weer helemaal fit: Nee, en dat 100% fit wordt het ook niet meer. Het echt snel wegdraaien, wat je als middenvelder nodig bent lukt niet meer daarom speel ik nu centraal achterin.

Je speelt in ieder geval weer wat jij had ik weleens het idee, niet meer verwacht had: Klopt, de blessure bleef mij parten spelen. Maar de liefde voor het voetbal won het gelukkig en ik ben dan ook blij dat ik weer kan voetballen.

Centrale verdediger betekent veel contact met Boeli die heeft aangegeven dat hij een stapje terug wil doen begreep ik: Dat klopt, hij heeft dat aangeven inderdaad. Hij wil het wat rustiger aan gaan doen en dus moeten we opzoek naar een andere doelman.

Dat wordt nog een lastige klus denk ik Ronald: Inderdaad, maar ik ben heel eerlijk, ik zou het persoonlijk fantastisch vinden als Dirk Pijl bij ons zou terugkeren. Dirk is een uitstekende doelman waar ik in een eerdere periode bij Stedum mee samengespeeld heb en waar ik nog met plezier op terugkijk.

Even de actuele situatie, een cruciaal duel in Oldehove voor jullie: Klopt we moeten tegen OKVC een goed resultaat neerzetten anders wordt het gat wel erg groot. Ezinge staat laatste en wij samen met TEO een plaats hoger dus we moeten vol aan de bak tegen OKVC.

Ezinge speelt thuis tegen GEO en TEO krijgt Gronitas op bezoek: Twee wedstrijden waarbij je er van uit mag gaan dat GEO en Gronitas die winnen wat zou betekenen dat we met een zege in Oldehove goede zaken doen!

Dat klopt en persoonlijk denk ik dat de gehaktbal in Oldehove Boeli dan beter zal smaken dan die na de wedstrijd tegen Veendam 1894: Jij hebt het verslag gelezen denk ik, weet dat wel zeker eigenlijk, maar inderdaad zelf de perfecte bal in ons eigen kantine smaakte ons doelman zaterdag niet.

Het lot van een doelman, een fout kost bijna altijd een doelpunt: Waarom denk je dat ik geen keeper geworden ben hahaha. Je hebt wel gelijk hoor maar we winnen als team en verliezen als team.

Klopt en succes zaterdag Ronald: Bedankt en tot op de velden !