Nieuws uit de regio: Bijzondere wedstrijd bij Viboa

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Een bijzondere wedstrijd staat er zaterdag 10 maart op het programma bij Viboa.

Viboa

Dan zal de F8 van Viboa zijn opwachting maken in de competitie. F8 is iets speciaals maar daar gaat het echter niet om. Het team bestaat alleen maar uit meisjes die het in competitieverband tegen gemengde team gaan opnemen. Jessica Kloosterhof - Spijk, zelf spelend in de dames van Viboa heeft dit team opgezet en zal als trainster/begeleidster het avontuur met haar team aangaan. De meisjes komen allen voort uit de ‘Kabouterclub” van Kees Pol die door zijn enthousiasme al menig pupil door heeft zien stromen naar de F-junioren. De wedstrijd van de F8, die onder leiding staat van Viboa-voorzitter Rik Carmio  begint om half 12 en wordt gespeeld tegen Viboa F7, waar de 5-jarige Lucy Dijkema een van de tegenstanders is

Het speciale aan dit duel is dat Viboa voor het eerst in de geschiedenis een F7 en F8 aan de competitie laat deelnemen waarbij zoals gezegt de F8 uit alleen meisjes bestaat.

Door het unieke van dit team zal  Puurvoetbalonline  de belevenissen van het team op de voet  volgen tijdens de voorjaarsreeks 2012 d.m.v. wedstrijdverslagen en portretjes van het voetballende F8-team.