Puurvoetbalonline in gesprek met ..Scheidsrechter Alex Traa

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Alex Traa was zaterdag de scheidsrechter bij de wedstrijd Corenos- HS’88 en onder andere daar sprak Puurvoetbalonline met de arbiter uit Warffum over.

1331106390Nalex

Goedenavond Alex, dus jij was als scheidrechter aanwezig in Roodeschool: Klopt ik had de wedstrijd Corenos-HS’88 toegewezen gekregen. Dat was een degradatieduel in de derde klasse C.

Moeilijke wedstrijd denk ik: Dat viel wel mee want je weet dat in dat soort wedstrijden de emoties wat sneller kunnen oplopen en daar moet je als scheidsrechter wel rekening mee houden.

Ik las het verslag in de Ommelander Courant en jij werd bijna niet genoemd dus dat betekent dat je geen grote fouten hebt gemaakt: Het ging ook goed al moet je nooit helemaal tevreden zijn want er zijn altijd verbeterpunten.

Als ik goed ben ingelicht wordt jij begeleidt door oud-scheidsrechter Roelf Folkertsma: Dat klopt en hij was zaterdag ook aanwezig in Roodeschool.Wat ik erg waardeer in hem is dat hij positief kritische opmerkingen maakt en door zijn ervaring je van nuttige tips voorziet.

Dat is inderdaad belangrijk Alex een positieve ondersteuning daarom de volgende vraag. Hoe is het met de strijd tegen de kilo, s: Goed! Ik zit regelmatig in de sportschool waar ik veel baat bij heb en ik moet eerlijk zijn, conditioneel ga je ook stukken vooruit. Niet dat ik een slechte conditie had, maar het gaat je nu makkelijker af en dat komt je prestaties ten goede.

Een ander onderwerp. Jij bent de vaste grensrechter bij Warffum en zondag naar Kloosterburen met een Warffum in vorm: Ja als je naar onze serie kijkt waarin we vanaf de vierde speelronde niet meer verloren hebben is dat zeker zo. Daar komt nog eens bij dat we Robbert Bos na een slepende blessure weer terug hebben. Robbert heeft nu twee wedstrijden gespeeld en al zeven keer gescoord.

Die gaat nog een rol in het OC-schuttersklassement spelen: Als hij zo doorgaat wel maar Marnix zei het vorige week ook, een zwaluw maakt nog geen zomer.

We gaan het zien Alex zondag in Kloosterburen waar het ongetwijfeld een zeer spannende wedstrijd wordt: Denk ik ook want beide teams zijn absoluut aan elkaar gewaagd dus hoop ik op een mooi duel met veel toeschouwers langs de lijn.

Dat gaat wel goed komen Alex. Zie je zondag: Tot zondag!