31e Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De 31e nieuwsbrief van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is weer online met tal van punten die interessant  zijn voor de scheidsrechters en voetballiefhebbers in de regio.

Scheidsrechter20bedankt

 

Kom komende maandag 5 maart naar de jaarvergadering.;Komende maandag 5 maart is het tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering! We nodigen hierbij graag al onze leden en relaties uit. De vergadering wordt gehouden in het GRC-clubhuis, sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De ontvangst is vanaf 19.30 uur, de vergadering begint om 20.00 uur. Tijdens de vergadering zal het bestuur rekening en verantwoording afleggen over het gevoerde beleid en de toekomstplannen uit de doeken doen. Bovendien worden enkele prominente leden in het zonnetje gezet. Op www.covsgroningen.nl kun je de agenda, de notulen van vorig jaar én het algemeen jaarverslag 2011 downloaden. De agenda en het jaarverslag zijn ook gepubliceerd in ons cluborgaan De Aftrap. 

Seniorensoos maandag 12 maart weer bijeen: De eerstvolgende bijeenkomst van de zogenaamde seniorensoos is maandag 12 maart van 14.00 – 16.00 uur. Zoals gebruikelijk in het GRC-clubhuis in Groningen. De seniorensoos is bedoeld voor onze oudere leden en oud-leden. In een informele sfeer worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld, het huidige voetbal besproken en bijvoorbeeld een kaartje gelegd.

Bas Nijhuis en Coen Droste 2 april naar Groningen: Het bespraakte duo Bas Nijhuis en Coen Droste komt maandag 2 april met hun ware roadshow over scheidsrechteren naar Groningen. Zij zullen dan van 20.00 – 22.00 uur een interactieve, interessante, leerzame en leuke avond verzorgen. Alle leden van de COVS verenigingen uit Noord en overige belangstellenden zijn ook van harte welkom. De clubavond wordt gehouden in het hotel Hampshire aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen. Check voor meer informatie www.covsgroningen.nl.

Mee naar Ameland in januari 2013? Ga nu sparen!: Het veertiende technische weekeinde op Ameland was in januari een groot s ucces. In ons cluborgaan De Aftrap en op de website is dat in woord en beeld te lezen en te zien. Wil je in januari 2013 er zelf ook (weer) bij zijn? Dan kun je nu al, geheel vrijblijvend, sparen voor het inschrijfgeld. Je kunt instappen op elk gewenst moment en als je eind 2012 toch besluit niet mee te gaan, krijg je het gespaarde geld gewoon terug. Wil je sparen en straks mee naar Ameland? Kijk op www.covsgroningen.nl voor de voorwaarden en een spaarformulier. Wil je trouwens het veertiende weekeinde nog even herbeleven? Richard Meints heeft een prachtige dvd met zo’n 200 foto’s en enkele videofragmenten samengesteld. Deze is voor slechts € 2,50 te bestellen bij Richard of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Stelling van de maand: welke spelregel moeten ze zo snel mogelijk aanpassen? :Op  www.covsgroningen.nl kun je rechtsonder de stelling van de maand vinden. Je kunt nu stemmen op welke spelregel ze volgens jou zo snel mogelijk zouden moeten aanpassen. Is dat de buitenspelregel? De indirecte vrije schop? Of moeten ze helemaal niets veranderen? Laat je stem horen en ga naar onze site. Deze stelling staat nog twee weken op de site. Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl voor het laatste nieuws, voeg ons toe op Facebook en volg ons op Twitter (@COVSGroningen)