Puurvoetbalonline in gesprek met ...Marnix Bakker(v.v. Warffum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Marnix Bakker is de trainer van voetbalvereniging Warffum, één van de kanshebbers voor de plaatsen die aan het einde van het seizoen recht geven op de nacompetitie of een eventuele titel

marnix

Goede morgen Marnix na de 4-0 uitzege tegen Tynaarlo zondag de wedstrijd tegen Woltersum. Een lastige tegenstander volgens mij: Klopt wel een beetje. Woltersum is een fysiek sterke ploeg waar wij ons goed moeten instellen. Maar als we bovenin een rol van betekenis willen spelen moeten we zondag winnen.

Alles fit in de selectie voor aanstaande zondag: We hebben een fitte selectie maar het zou kunnen dat ik richting de wedstrijd van een week later tegen Kloosterburen wat voorzichtig met enkele spelers zal zijn. We hebben een brede selectie wat de keuze wat dat betreft wat gemakkelijker maakt.

Je hebt er in ieder geval weer een scorende spits bij en dat is wel prettig denk ik: Absoluut, want Robbert Bos luisterde zijn rentree van maanden blessureleed op met 4 goals tegen Tynaarlo. Maar, en dat staat ook in de Ommelander Courant, een zwaluw maakt nog geen zomer. Het ene duel is het andere niet uiteraard maar gelukkig is Robbert zich daar zelf ook van bewust dus dat komt wel goed.

Maar Warffum draait mooi mee in 5C, outsider voor het kampioenschap: Een outsider misschien maar persoonlijk denk ik dat FVV de beste papieren heeft. Een prima selectie met veel individuele klasse zal, denk ik, de doorslag geven.

Spannend gaat het zeker worden in 5C dat we met Puurvoetbalonline maar weer extra gaan volgen. Inderdaad spanning genoeg bovenin want Eenrum, Engelbert en Kloosterburen doen ook nog volop mee.

Daar komt bij dat iedereen elkaar bijna nog een keer ontmoet wat het alleen maar interessanter maakt natuurlijk: Ja, daar pinnen wij ons ook een beetje op vast want ook in de drie duels die we aan het begin van het seizoen verloren werden we niet weggespeeld. Dus wat dat betreft heb ik alle vertrouwen in de tweede helft van de competitie.

Maar eerst zondag thuis tegen Woltersum terwijl Eenrum bij buurman Usquert op bezoek gaat.: Klopt en normaal gesproken zijn dat drie punten voor Eenrum. Kloosterburen gaat op bezoek bij Westerbroek. Verder heeft Engelbert een lastig uitduel want die moeten op bezoek bij Froombosch. Van Engelbert hoorde ik verder het nieuws dat Jordi Rasterhoff zijn kruisband heeft afgescheurd.

Dat is minder want die was vorig seizoen al een tijdje uit de roulatie volgens mij: Klopt inderdaad maar, en daar weet ik zelf alles van, knieblessures komen gek genoeg vaak terug.

Maar voor zondag succes en tot binnenkort op de velden: Zien elkaar op de velden