Puurvoetbalonline in gesprek met.... Roelof Bolt(FC LEO)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Puurvoetbalonline in gesprek met FC LEO-keeper Roelof Bolt die nieuws had wat zijn toekomst bertrof.

roelof

Een matig begin van 2012 wat de competitie Roelof: We zijn inderdaad niet geweldig gestart. Thuis tegen Gorecht verloren en zaterdag 2-2 tegen de Heracliden.

Maar nu komt er als ik het programma bekijk een reeks aan van ploegen waar jullie punten tegen kunnen pakken: Kunnen, moeten zal je bedoelen, willen we bovenin meedraaien.

De reeks begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen SGV waar jullie in het uitduel met 4-1 van wonnen. Dus dat worden drie punten zaterdag: Daar ga ik wel vanuit maar SGV moeten we natuurlijk niet onderschatten. SGV vecht tegen degradatie en dat maakt een ploeg onberekenbaar natuurlijk.

Maar even iets anders, doelman Roelof Bolt gaat naar Hunsingo: Daar is inderdaad sprake van geweest maar ik heb besloten om bij FC LEO te blijven. Ik heb het hier goed naar mijn zin en heb goede geluiden gehoord over onze nieuwe trainer voor het komende seizoen, Jan Jaap Zijlstra.

In het nieuwe seizoen dus FC LEO maar ik hoop een ding Roelof: En wat mag dat zijn dan.

Een andere outfit: Hahaha, als ik goed ben ingelicht worden we richting het volgend seizoen in het nieuw gestoken en dan is het zeker een aandachtspunt.

Nog een bepaalde kleurencombinatie wat jouw voorkeur heeft: Mijn voorkeur gaat uit naar een shirt en broek van dezelfde kleur aangevuld met witte kousen.

Niet verkeerd Roelof wat jouw keuze betreft en alvast succes voor zaterdag: Kom je niet langs namens de Ommelander Courant.

Nee, ben aanwezig bij de Ronde van Groningen zaterdag: Oke dus het wielrennen krijgt voorrang boven het voetbal.

Dat klopt helemaal wat zaterdag 3 maart betreft dus daarom succes en tot binnenkort op de velden: Bedankt en tot op de velden.