Mijn mening over: Tolbert- ’t Zandt uitslag: 19-0

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op maandagmorgen is het vaste ritueel om www.voetbalnoord.nl en www.tweenul.nl even te bezoeken. De nieuwe standen en wedstrijdverslagen die interessant zijn er even uitpikkend stuit je dan altijd wel op een bijzondere uitslag.

johanfoto

Een uitslag die er ook deze keer weer was want de zaterdagafdeling van Tolbert won met 19-0 van ’t Zandt. Een wedstrijd in de kelder van het amateurvoetbal wat de standaardteams betreft. Wat een uitslag 19-0 want dit wil je niet meemaken is mijn idee. Gelukkig heb ik dat soort nederlagen in mijn loopbaan als voetballer nooit meegemaakt. Maar alle gekheid op een stokje die is natuurlijk een aanfluiting want het Zandt komt gewoon kwaliteit tekort voor de vijfde klasse. Het staat met 0 punten stijf onderaan in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. Dit soort uitslagen zorgt niet voor de juiste reclame richting het amateurvoetbal. ’t Zandt heeft dan ook een grote fout begaan door weer terug te keren in de standaardklasse. Deze week hoorde ik een prachtig gezegde.

Je moet je een spiegel voorhouden maar niet door het glas heen kijken. Dat moet ’t Zandt ook doen en dan komen ze tot de conclusie dat ze snel terug moeten keren in de anonimiteit van de reserveklassen want in een standaardklasse behoren uitslagen van 19-0 niet voor te komen.