Veel activiteiten op sportpark Rodenburg + een primeur!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op woensdag 29 februari houdt v.v. Leek Rodenburg / TLC een promotiemiddag waar diverse teams een (kleine) demonstratie gaan geven.

1329983750Nknvb meidenvoetbal 1

Daarnaast zal  het nieuwe meisjes MC team om 14.15 uur hun eerste wedstrijd gaat spelen tegen Marum MC. Als klap op de vuurpijl volgt de wedstrijd v.v. Leek Rodenburg D – FC Groningen D. Deze wedstrijd begint om 16.00 uur. Verder zijn er tal van activiteiten op het sportpark voor de jongste kinderen. Deze middag begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur

Zoals u ziet zijn we op dit moment met v.v. Leek Rodenburg en TLC (Tolbert Leek Rodenburg Combinatie) zeer actief met als insteek de kinderen achter de PC, WII, PS3 te halen en (weer) lekker aan het sporten te krijgen. Het meisjes MC team is daar een goed voorbeeld van. Na een paar trainingen gaan zij hun 1e wedstrijd spelen en dit is voor v.v. Leek Rodenburg  een primeur.

We willen  u dan ook van harte uitnodigen om op woensdagmiddag 29 februari vanaf 14.00 uur een kijkje te komen nemen op Sportpark Rodenburg. Graag tot dan!