Arnold Kruiswijk en Bas Dost te gast op Unive Jeugd Zaalvoetbal Gala

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

SC Heerenveen verdediger Arnold Kruiswijk en topscoorder Bas Dost waren afgelopen zaterdag in het Sportcentrum in Leek om op het Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala de medailles uit te reiken.

1329702009Nnormal IMG 6961

 De teams in poule E5 en E6 kregen uit handen van de profvoetballers de prijzen overhandigd. Onder grote belangstelling klaarden de professionals deze klus geroutineerd. En ook de vele verzoeken voor handtekeningen en foto’s werden enthousiast gehonoreerd.

Bas Dost en Arnold Kruiswijk in Leek   Foto: Jurrien de Vries

Het mega zaaltoernooi was inmiddels toe aan de voorlaatste speeldag. Bij de F-pupillen viel onder andere de beslissing in de F1-poule. De titel bij de jongste spelertjes ging, net als vorig jaar, naar Leek Rodenburg. De allerlaatste wedstrijd tegen Zuidhorn F1 moest de beslissing brengen. De groenhemden hadden de beste papieren, een gelijkspel was genoeg voor de toernooiwinst. Leek Rodenburg wist het beladen duel echter met 1-0 te winnen, waardoor de 1e prijs naar Leek ging. Achter Zuidhorn legde Marum F1 beslag op de derde plaats, voor FC Grootegast, Grijpskerk, Aduard 2000 en VEV '67. Alle andere uitslagen, standen en foto’s kunt u terugvinden op www.univegala.nl.

Aanstaande zaterdag worden de laatste wedstrijden van het 25e Univé Jeugd Zaalvoetbal Gala gespeeld. Van 8:30 tot 12:30 uur spelen de F-pupillen om de prijzen en de eer.