Puurvoetbalonline in gesprek met Andre Heslinga (sv Heracliden)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op 24 december was de Heracliden-voetballer Andre Heslinga betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.

 1329496443N383306 107877782659211 100003109705063 62599 823945752 n

De onfortuinlijke voetballer werd overgebracht naar het UMCG in Groningen maar is ondertussen alweer enkele weken thuis. Maar om nu te zeggen dat er op dit moment veel schot zit in zijn herstel is duidelijk niet het geval.

Gisteravond had ik via de sociale media Facebook even contact met Andre die het volgende vertelde: Op dit moment mag ik mijn voet nog niet belasten wat zeker nog tot half april gaat duren. Dat betekent dat het revalideren nog niet echt begonnen is. Ik wil natuurlijk graag wat doen maar doordat de voet absoluut niet belast mag worden is dat erg lastig.

Maar wel zicht op volledig herstel : Dat kan twee kanten op. Op zich kan ik volledig herstellen. Maar op dit moment is daar nog niets over te zeggen want dat weten we pas als ik weer mag gaan lopen. De voet is daarin de grootste ‘struikelblok”. De andere dingen hebben gewoon tijd nodig en dan komt het wel weer goed. Maar in die voet is zoveel kapot gegaan dat ze daar in het ziekenhuis nog niets over kunnen zeggen.

Wat dat betreft breekt er straks half april een spannende periode aan: Dat klopt helemaal en waar nu nog weinig over te vertellen is helaas.

Maar straks wel weer langs de lijn om je teamgenoten te zien voetballen: Ja natuurlijk want ook binnen de club was het wel een hot item heb ik gemerkt aan de reacties. Die reacties, zoals van Frits Tiekstra op Puurvoetbalonline,doen mij wel goed moet ik zeggen.

Goed te horen want een beetje steun in deze nog onzekere periode kan jij goed gebruiken. Verder hoop ik je binnenkort bij een van de wedstrijden van de Heracliden te treffen Andre en wens je voor nu sterkte met je herstel: Bedankt en tot binnenkort op de velden.