Dat gaat helemaal goed komen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Veel nieuws is er niet meer te melden van het trainersfront want de meeste clubs en trainers hebben al wel wat nieuws gevonden.

RoodZwartBafloMaar een enkele club was nog druk op zoek naar een nieuwe trainer zoals Rood Zwart Baflo waar Joop Kruger aan het einde van het seizoen vertrekt. Een mooie club vind ik wat een beetje voortvloeit uit mijn verleden bij Marcia, waar ik enkele jaren voor gevoetbald heb.

Soms heb je weleens dat je denkt die trainer zou wel bij een bepaalde vereniging passen en dat had ik nu ook. Wobbe de Vries naar Rood Zwart Baflo maandag in de Ommelander Courant Twitterde Erik die weekenddienst had en heel blij was met de KPN.

Wobbe de Vries naar Rood Zwart Baflo verbaasde mij niet want toen ik hoorde dat Rood Zwart Baflo een nieuwe oefenmeester zocht dacht ik aan De Vries. Een trainer die bij een dorpsclub past wat vorige week op een speciale manier duidelijk werd. Want bij de begrafenis van Rommie Dijkstra waren Wobbe en zijn vrouw ook aanwezig en ook zag ik een reactie van hem op het In Memoriam van Rommie. Wobbe was binnen Zeester een trainer die zeer gewaardeerd werd en onderhield nog steeds nauwe contacten met personen uit die periode. Zijn reactie was er een recht uit zijn hart en was mooi om te lezen. Daarom vond ik de Twitter van Erik mooi, Wobbe de Vries naar Rood Zwart Baflo. Een goede keuze voor beide partijen, een mooie dorpsclub en een gedreven warme persoonlijkheid.... Dat gaat helemaal goed komen.