Edgar Suurmeijer weg bij Engelbert

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Edgar Suurmeijer stopt na dit seizoen als trainer van Engelbert las ik op www.tweenul.nl

engelbert logoSuurmeijer kan het trainerschap niet langer combineren met zijn werk. De trainer is als opvolger van Henry Kramer aan zijn eerste seizoen bij Engelbert bezig, Suurmeijer begon samen met Hans Maatman aan de klus in Engelbert maar beide trainers kwamen al snel tot de conclusie dat twee kapiteins op een schip meestal niet werkt. In de week dat Engelbert voor de lasige uitwedstrijd in en tegen Eenrum stond werd Suurmeijer alleen verantwoordelijke bij Engelbert en won hij met zijn team op 30 oktober 2011 de lastige uitwedstrijd met 1-2.

Op dit moment is Engelbert in de vijfde klasse E van het zondagvoetbal terug te vinden op een derde plaats met 27 punten uit 12 duels. De mannen van Edgar Suurmeijer zijn dan ook nog volop in de race voor het kampioenschap naast concurrenten als Eenrum, FVV en Kloosterburen en de de twee outsiders Warffum en Blauw Geel '15.

Maar het bestuur kan dus half februari opzoek naar een nieuwe oefenmeester waarbij het niet onlogisch is dat in het geruchtencircuit de naam van Hans Maatman als nieuwe trainer valt.