CVVB-ers lopen zich warm voor KWF-winterloop

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag 4 februari werd de tweede KWF-winterloop gehouden om en nabij het Versplein. Deze loop werd vorig jaar voor het eerst gehouden op initiatief van Bakkerij Klaes Hoekstra. Hoewel het koud was, kan gerust gesteld worden dat het wederom een groot succes is geweest.

Winterloop2012-43

CVVB volop in actie tijdens de 2e Winterloop die 4 februari gehouden werd in Bedum

De informatie omtrent het aantal gelopen rondjes is inmiddels op de website van Bakkerij Klaes Hoekstra te vinden:  http://www.klaeshoekstra.nl/nieuws/uitslag-tweede-bedumer-winterloop-.html.

Als ik goed geteld heb waren er meer dan 30 jeugdige deelnemers van CVVB, waaronder een belangrijk deel herkenbaar als de F1-selectie. Ook bij de volwassenen liepen een aantal teams herkenbaar in CVVB-trainingspakken, waaronder CVVB 2 en CVVB D1. Veel jeugdvoetballers hadden al wedstrijden voor de Wintercup Noord Groningen in de benen, maar lieten zien dat ze uit het goede hout zijn gesneden.

Foto's van de loop zijn inmiddels te vinden op de website van de Loopgroep Bedum:

http://www.loopgroepbedum.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1173:tweede-bedumer-winterloop-tbv-kwf-4-februari-2012&catid=159:overige-wedstrijden-a-trainingslopen-2012&Itemid=516