'Partytime" bij Futsal Marum!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 

logo_futsal_marum

Nederland was op vrijdag 3 februari redelijk in de ban van het slechte weer als we de nieuwsberichten en alle andere ‘onzin’ programma, s mochten geloven. Inderdaad het was extreem maar in Marum gingen, in tegenstelling tot diverse andere plaatsen, de futsalwedstrijden wel door.

Het avondje ’Futsal Marum” begon om 19.00 uur met het bekerduel tussen de A1 van Futsal Marum en de Slingerij. Een wedstrijd met een spannend verloop want uiteindelijk moesten penalty, s de beslissing brengen wie van de twee ploegen door zou gaan naar de volgende ronde. De Slingerij was in deze de ploeg die aan het langste eind trok zodat Futsal Marum A1 uitgeschakeld werd in het bekertoernooi.

Na dit sprankelend duel konden de matadoren van Futsal Marum1 zich gereedmaken voor het duel tegen Zevenhuizen1.

Een eenzijdig duel werd het want zoals de sneeuwschuivers overal in Nederland de sneeuw van de wegen veegde zo werd Zevenhuizen door Futsal Marum de ‘Groene Kathedraal uitgeveegd. Toen de kruitdampen opgetrokken waren stond het namelijk 10-0 voor de Marumers die ook nu weer aangemoedigd werden door een grote supportersschare. Door dit resultaat bleef Marum koploper wat ook zo gelden voor Futsal Marum 2 wat om 21.00 uur tegen Groningen 1 moest spelen. Het werd: ‘Partytime” in sporthal de Holten want ook de reserves van Marum wisten de punten in eigen huis te houden door met 9-3 Groningen 1 aan de zegekar te binden. Zes punten uit drie wedstrijden was een mooie score voor Futsal Marum die in de laatste wedstrijd van de avond zagen dat Futsal Marum 4 met 6-3 onderuit ging tegen Tolbert. Een nederlaag die groot werd gedragen want de overwinningen van Futsal Marum 1en 2 zorgde voor de nodige euforie bij de zaalvoetballers die duidelijk de ambitie hebben om door te groeien richting de top in het zaalvoetbal.