We gaan weer vol gas!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 pvo_logo_01

 

De wijzigingen die het voor iedereen gemakkelijker zullen maken om alles op Puurvoetbalonline te vinden zullen in de tweede week van februari uitgevoerd worden.

Dan zal ook de ‘voorkant” er iets anders uit komen te zien zodat we ‘fris” aan de slag kunnen. Want weer fris aan de slag zal het zeker worden want de ideeën om Puurvoetbalonline nog interessanter te maken waren er al maar de factor tijd was de grootste vijand.

Ideeën hebben en ze niet kunnen verwezenlijken is frustrerend waar nu echter verandering in gaat komen. Er zullen diverse nieuwe onderwerpen verschijnen waarvan er een vanmiddag, zaterdag 28 januari, zijn primeur zal beleven. Het hoe en wat zal maandag op www.puurvoetbalonline.nl te lezen zijn.

Verder had ik altijd al iets in mijn hoofd wat ik graag zou willen doen en dat is een serie over de diverse sportcomplexen in de provincie Groningen. Sportcomplexen die allemaal hun eigen verhaal hebben en die we door interviews met oud-coryfeeën van voetbalclubs die het bewuste complex als thuishaven hadden of hebben boven water willen krijgen.

Verder zullen de interviews veranderen waarbij we nog meer opzoek gaan naar dat speciale verhaal die al jaren ergens in onze mooie provincie verstopt ligt. De vraaggesprekken zullen blijven want, zo is gebleken, dat is een groot succes. Maar we blijven veranderen want we willen door om Puurvoetbalonline nog groter te maken dan hij nu al is na ruim twee jaar.

Daarom zullen we blijven verrassen met nieuwe dingen waar de medewerking van jeugdige voetballers en voetbalsters onze speciale aandacht gaat krijgen. Want die blijft gek genoeg duidelijk achter bij de overige rubrieken waarbij ik toch met een scheef oog naar de ouders van nu kijk. Ouders van nu die het allemaal druk hebben en daardoor de mailbox weleens ‘vergeten” Maar we geven niet op want ook de jeugd zal en moet dat podium krijgen dat ze verdienen waarbij Puurvoetbalonline het voorbeeld zal geven door een compleet uit meisjes bestaand F-team van Viboa straks in de voorjaarsreeks te volgen.

Kortom na een mooie vakantie in Gambia hebben we er weer zin in om vol gas te geven richting weer veel leesplezier voor velen.