Bedum moet 4 februari overspoeld worden met lopers voor het goede doel!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 logo

Zaterdag 4 februari moet Bedum uitpuilen van de lopers en loopsters die aan de winterloop deelnemen. Een winterloop die voor de 2e keer door Bakker Klaes Hoekstra georganiseerd wordt. De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF.

Klaes Hoekstra en de loopgroep Bedum hebben ook nu de handen weer ineen geslagen om deze loop voor het goede doel te organiseren. Vorig jaar liepen er een groot aantal leden van CVVB mee waarvan de organisatie verwacht en hoopt dat het aantal deelnemende  CVVB-ers dit jaar nog hoger zal liggen. In het kader van de toekomstige samenwerking tussen de twee voetbalverenigingen, Bedum en CVVB, zal ook naar verwachting een groot aantal leden van Bedum aan de winterloop deelnemen. De organisatie hoopt echter dat het niet bij de voetballers alleen blijft want iedereen is welkom om te lopen voor het goede doel wat zoveel belangrijk werk doet in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

 

Hierbij dan ook de oproep om MET Z"N ALLEN of mee te doen aan de sponsorloop of om de sponsorloop financieel te ondersteunen.

 

We wensen iedereen heel veel succes!


BERICHT KLAES HOEKSTRA:

Wij vragen uw aandacht voor het volgende.

Een paar keer per jaar organiseren wij een ”Broodje Goed Doel”, dat kan variëren van diverse charitatieve instellingen tot het ondersteunen van een plaatselijke vereniging. De acties passen binnen onze gedachte m.b.t. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De eerst volgende actie gaan wij houden voor het KWF, helaas hebben wij hier in privé mee te maken . Het is de bedoeling om zaterdag 4 februari 2012 een sponsorloop te gaan organiseren. Evenals vorig jaar hebben wij samenwerking gezocht met de Loopgroep Bedum, hun know how en enthousiasme kunnen wij goed gebruiken. Het zal een parcours worden van 350 meter lengte in het oude centrum van Bedum met diverse festiviteiten.

Wij willen u oproepen om deze grootschalige 2e  Bedumer Winterloop te ondersteunen en uw leden cq schoolkinderen enthousiast te maken voor deze loop en als het even kan zelf geen activiteiten te organiseren op zaterdagmiddag 4 februari a.s. De Gemeente Bedum wil het initiatief graag ondersteunen.

Wij hopen dat u allen mee gaat doen, iedereen heeft in zijn omgeving of familie wel te maken met het KWF en alleen al daarom verdient deze instelling onze brede steun.

Vriendelijke Groet

Klaes Hoekstra