Alex Traa eerste winnaar Sportquiz COVS Groningen en Omstreken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 IMG_2014

 Alex Traa( rechts op de foto) krijgt de beker overhandigd door Henk Steenhuis

Een uitstekend trainingskamp werkten de scheidsrechters van de COVS afdeling Groningen en omstreken in het weekend van 13t/m15 januari af.

Veertig deelnemers deden hun best op de diverse onderdelen zoals er was een uitgebreide sportquiz. Negenennegentig vragen moesten er beantwoord worden in de ‘Valley Dusink’ sportquiz zoals de eerste winnaar van deze quiz hem noemde.

De eerste winnaar was niemand minder dan Alex Traa die ik veelvuldig tegen kom tijdens mijn rondjes langs de velden voor de Ommelander Courant. Alex fluit op zaterdag waarbij ik hem vaak tijdens een van de duels in de derde klasse van het zaterdagvoetbal tref en is verder is hij bij de voetbalvereniging Warffum de vaste grensrechter van het eerste elftal.

Via het sociaal netwerk Facebook vertelde Alex trots dat hij de quiz had gewonnen en op de site van de COVS zag ik dan ook een foto van een trotse winnaar, samen met de man die de prijs uitreikte, Henk Steenhuis. Ere wie ere toekomt, in een veld van 40 deelnemers eerste worden verdiend een eervolle vermelding waarbij Puurvoetbalonline niet bij achter wil blijven.