Kabouters maken Modou Cham Foundation nu al blij!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Mouda_Cham

Acht teams hebben zich aangemeld voor de kabouterdag op 28 januari in  de Gymzaal van Eenrum die in het teken van de Modou Cham Foundation zal staan. Daardoor zullen, in tegenstelling tot vorig jaar, alle teams in 1 keer gaan spelen. Voor ieder team is er een leuk aandenken.

Zoals jullie weten hebben we aan het toernooi een goed doel verbonden, te weten een project in Gambia, waar er door een inwoner van een dorp een voetbalschool is opgericht, wat hij uit eigen middelen bekostigd. Johan Staal (sportverslaggever van de Ommelander Courant en eigenaar van de website www.puurvoetbalonline.nl) is daar momenteel samen met zijn vriendin Martine op bezoek (zie ook de reportages op de site) en ze hebben persoonlijk overlegt met de mensen aldaar wat ze nodig hebben. Eind dit jaar zullen ze teruggaan om de Modou Cham Foundation verder gestalte te geven. Dit is ook wat het project zo bijzonder maakt. Zeer korte lijnen en iedere cent komt op de goede plek terecht.

Johan heeft beloofd er ook bij te zijn volgende week om een uitgebreide reportage van het kaboutertoernooi te maken.Aan jullie de vraag om het tientje inschrijfgeld per team op de zaterdag zelf even af te rekenen, dit scheelt een heel stuk werk. De gehele opbrengst van de kantine zal ook ten goede komen aan het goede doel en daarnaast zal er een rad van avontuur gaan draaien met vele leuke prijsjes.

Namens de voetballers in Gambia en de Modou Cham Foundation hopen we jullie allen te zien volgende week in de gymzaal te Eenrum en reken op heel veel plezier voor de kinderen en een grote schare vaders, moeders, opa's en oma's