Geslaagd onderling zaalvoetbaltoernooi VVSV'09

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

vvsv09

Zaterdag 14 januari 2012 19:00 was de aftrap voor het 1e gemengde onderlinge zaalvoetbal toernooi van de voetbalvereniging VVSV’09.

Zestig dames en heren hadden zich opgegeven bij organisator Roelof Rozema. Rozema had alle spelers in de mix gegooid en zo speelde iedereen 3 wedstrijden met elke keer andere teamspelers en een wisselende tegenstander.

Dit leidde tot onvoorspelbaar spelniveau en verrassende uitslagen. Het plezier was er niet minder om!  Hoewel een enkeling het competitie element mistte,  was er toch sprake van volledige inzet en toewijding om iedere wedstrijd winnend af te sluiten.  Het enthousiaste publiek kon mee genieten van de virtuoze bewegingen van de jonge spelers, maar zeker ook van de soepele 45+ers die niet onder wilden doen voor de jongere generatie.

De dames lieten zich van hun beste kant zien en dwongen respect af bij de heren. In de zaal ontlopen ze mekaar niet zoveel…  Echt leuk! De wedstrijden werden o.a. geleid door onze eigen club scheidsrechters; Cor Brands en  Albert de Groot én hoofdtrainer Wim Nubé, die trouwens ook nog een behoorlijk balletje kan trappen!

Tegen 23.00 was de laatste wedstrijd gespeeld en konden de spelers zich opmaken voor de derde helft. Met een gloeiend hoofd konden ze zich storten op de bitterballen en samen napraten over deze gezellige avond. Na de nieuwjaarsreceptie het 2e geslaagde gezamelijke evenement in 2012  van onze jonge energieke vereniging.