CSVH weer klaar voor de competitie?

op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

 csvh

De winterstop zit er alweer bijna op. Het eerste elftal staat er prima voor (1e plek in 3C) en heeft goed gepresteerd op het Leekstervoetbalgala. Nu moeten de koppies weer richting de competitie. Hoofdtrainer Johan Wardenier is al druk bezig met de hervatting van de competitie en benadrukt dat de ploeg er nog lang niet is.
“We hebben in de eerste helft van de competitie lang niet altijd goed gespeeld. De eerste zes wedstrijden waren goed, maar daarna werden bepaalde afspraken niet meer goed nagekomen. Het is nu zaak om de spelers hier weer op attent te maken zodat we een mooi einde van het seizoen krijgen.”
Het ‘K’ woord wordt niet genoemd, maar promotie naar de 2e klasse is en blijft een streven en droom voor Wardenier en CSVH.
“Het zou fantastisch zijn als we omhoog kunnen, daar is de ploeg en de club ook klaar voor.”
Niet alleen met het eerste, maar ook met het tweede elftal moet de weg omhoog gevonden worden vind Wardenier. “We hebben als doel gesteld om met het tweede elftal nog 18 punten te halen in de resterende wedstrijden. Hiervoor moet dan ook goed getraind blijven worden door de spelers die niet elke week met het eerste elftal mee gaan. De kracht van CSVH is dan ook dat er veel spelers op het hoogste niveau mee kunnen. Daardoor blijven we presteren.”